VÅRE TJENESTER

Fix-U-Massage-Bodywork-Massasje-2

Vi tilpasser hver behandling etter dine behov, ved å bruke ulike massasjemetoder og
behandlingsteknikker.

En dag vil du kanskje ha myk, avslappende aromamassasje for å lindre stress. En annen dag har du en
vond muskel som trenger dypvevsmassasje og triggerpunktbehandling.

Terapeutene våre har dyktigheten og erfaringen til å FIX U, samme hva.

Swedish Massage Klassisk Svensk Massasje FIX UKlassisk Massasje

Når du lukker øynene og ser for deg neste massasje, hva ser du da? Mange ser for seg at de ligger på en benk med rolig musikk i bakgrunnen, mens en massasjeterapeut varsomt masserer rygg og skuldre.

Denne «tradisjonelle» behandlingen, kjent som klassisk massasje, er en av de mest populære og vanligste massasjetypene. Hvis du noen gang fått massasje, har det mest sannsynlig vært en variant av klassisk massasje.

Denne metoden har ett hovedfokus: avslapning. FIX U-terapeutene stryker med myke, lange bevegelser for å varme opp kroppen. Men behandlingen vår omfatter mye mer: Når musklene er varmet opp, bruker terapeuten ulike behandlingsteknikker for å gå dypere, avhengig av hvilke behov du har.

Sports Massage Sportsmassasje Idrettsmassasje FIX UIdrettsmassasje

Enten du er seriøs idrettsutøver eller trener på fritiden, har du antakelig hatt støle, ømme muskler. Regelmessig massasje løser ikke bare opp spenninger og smerte, men kan også bedre ytelsen.

FIX U-terapeutene benytter seg av ulike metoder som tilpasses den enkelte, inkludert stretching og triggerpunktbehandling. Massasjeterapi er gunstig før, under eller etter sportsarrangementer.

Idrettsmassasje er en viktig del av et balansert treningsopplegg. Bevegelse er viktig, men det er også restitusjon! Muskelgrupper som trenes intenst, mister ofte evnen til å slappe av, noe som fører til kronisk spenning og tap av smidighet. Regelmessige behandlinger reduserer restitusjonsperioden, fremmer smidighet, løser opp muskelspenninger og helbreder skade.

Deep Tissue Massage Dypvevsmassasje FIX UDypvevsmassasje

Ved dypvevsmassasje trykker man på bestemte lag av muskler, sener og vev dypt under huden. Denne varianten er veldig helbredende og passer for alle, fra idrettsutøvere til kontorarbeidere. Daglige rutiner, som å sitte ved et skrivebord, kan føre til kroniske muskelspenninger. Dypvevsmassasje løser opp disse mønstrene, og er svært gunstig for rygg, skuldre og nakke.

Lider man av kronisk smerte, vil man ha glede av regelmessig dypvevsmassasje. Dessverre er det mange som lar være å ta jevnlige behandlinger på grunn av kostnaden. Vi forstår dilemmaet – og derfor tilbyr vi et FIX U-medlemskap, som er en kostnadseffektiv måte å innlemme massasje i livet på.

Vi ønsker å hjelpe deg med å oppnå helse- og velværemålene dine. Man må ikke leve med kronisk smerte.

Det trenger ikke å gjøre vondt

Mange forbinder massasjeterapi med smertefull knaing, men det stemmer ikke. Terapeutisk massasje er ikke ensbetydende med smerte.

Forestillingen om at kortvarig smerte på massasjebenken skal føre til langvarig lindring, er en vanlig misforståelse. Mange tror at den eneste måten å helbrede kroppen på, er å få en massasjeterapeut til å trykke, presse eller støte inn i musklene.

FIX U benytter seg av en annen tilnærming. Terapeutene våre kommer i samråd med deg fram til en massasje som avlaster og støtter kroppen din.

Trykk er nødvendig, men ikke smerte.

Trigger Point Treatment Massage Triggerpunktbehandling Massasje FIX UTriggerpunktbehandling

Hver kropp har et oppsett av sammenflettede muskler, ledd og sener. Enkle hverdagslige aktiviteter, som lange bilturer, å sitte ved et skrivebord hele dagen og til og med et regelmessig treningsopplegg kan forårsake slitasje og muskelspenninger. Kontinuerlige bevegelser som løping, vektløfting og selv lange spaserturer, kan irritere følsomt vev.

Når vev er sammentrukket over lang tid, blir det hardt, og det oppstår små, smertefulle knuter som kalles «triggerpunkter», som ofte fører til kronisk smerte. Det fins heldigvis en behandling for denne tilstanden, kalt «triggerpunktbehandling», og det er en av de mange variantene som tilbys hos FIX U. Under en triggerpunktbehandling finner terapeutene våre knutene, og trykker varsomt for å få det irriterte vevet til å slappe av.

Triggerpunktbehandling minsker smerte og spenninger, og bedrer bevegelsen. Det fjerner ikke bare smerte i en enkelt del av kroppen, men er også en bra måte å bedre sirkulasjonen på og hjelpe musklene til å bli helt bra igjen.

Det er en vanlig misforståelse at man må tåle mye smerte og ømhet hvis man skal oppnå resultater av betydning ved denne typen massasje. Det er ikke meningen at triggerpunktbehandling skal gjøre vondt – formålet med den er å minske ubehag og helbrede skade.

Sports Massage Sportsmassasje Idrettsmassasje FIX UTerapeutisk stretching

Føles skuldrene eller nakken stram og ubekvem etter å ha sittet ved et skrivebord i flere timer? Gjør stramme hamstringsmuskler det vanskelig for deg å bøye deg ned og knyte skolissene? Sliter du fortsatt med en gammel skade, f.eks. en forstuet ankel, som gjør det vanskelig for deg å lange turer uten å få vondt?

Stretching er en bra måte å holde kroppen smidig på, men ikke alle klarer å innlemme det i hverdagen. Hvis en yogatime ikke passer inn i timeplanen, hva med å legge til stretching i massasjebehandlingen?

Kombinert med vanlige massasjeteknikker holder assistert stretching ikke bare musklene smidige, det hjelper også massasjeterapeuten din med å jobbe mer effektivt.